Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz. Veri politikamız ile ilgili aklınıza takılan tüm soruları iletişim formu üzerinden bizlere sorabilirsiniz.
Gündemi yakala, kullanıcıların ve yazarların haberlerini takip et!
Ekonomi
Portallar
Eğitim
Bizi Takip Edin
Yayın: 20.11.2023 - 15:02
Güncelleme: 20.11.2023 - 14:33
113 kez okundu
Birleşmiş Milletler tarafından 1989’dan beri kutlanan bu günün, çocukların karşılaştığı hak ihlallerini gündeme getirme amacına daha fazla vurgu yapılması gerektiğini ifade etti.
Gazze’deki binlerce çocuğun BM gözetiminde hayatını kaybettiğine dikkat çeken Tatar, çocukların geleceğin teminatı olduğunu vurgulayarak, Birleşmiş Milletler Dünya Çocuk Hakları Sözleşmesi’ni benimsemeyi ve uygulamayı bir sorumluluk olarak gördü. Tatar, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nü kutlayarak, dünyanın en değerli varlıkları olan tüm çocuklara sevgi gönderdi.
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap
Henüz bildirimin bulunmuyor.