Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz. Veri politikamız ile ilgili aklınıza takılan tüm soruları iletişim formu üzerinden bizlere sorabilirsiniz.
Gündemi yakala, kullanıcıların ve yazarların haberlerini takip et!
Son Dakika
Yemek Tarifleri
Diğer
Gazeteler
Bölgelere Göre
İnteraktif
Bağlantılar
Siyasiler
Bizi Takip Edin
Yayın: 09.06.2024 - 19:47
Güncelleme: 09.06.2024 - 22:48
253 kez okundu
Ülker Stadyumu’nda gerçekleştirilen kongrede, toplam 26 bin 947 geçerli oyun 16 bin 464’ünü alarak başkanlığa seçilen Ali Koç, bu görevde üçüncü dönemine başladı.
Ali Koç, eski başkan Aziz Yıldırım’ı geride bırakarak üç yıllığına yeniden başkan seçildi. Koç’un yönetim kurulunda yer alan isimler şu şekilde sıralandı:
Erol Bilecik, Burak Kızılhan, Sertaç Komsuoğlu, Acun Ilıcalı, Ahmet Ketenci, Alper Alpoğlu, Cenk Öztanık, Eren Dişli, Ergun Özen, Esin Güral Argat, Fethi Pekin, Hakan Safi, Hamdi Akın, Hulusi Belgü, Hüseyin Bozkurt, Kemal Danabaş, Mehmet Dereli, Nedim Keçeli, Özgür Özaktaç ve Rıfat Perahya, Selma Rodopman.
Ali Koç ve Aziz Yıldırım Birlikte
Mevcut başkan Ali Koç ile eski başkan Aziz Yıldırım, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından birbirlerini tebrik etti.
Kongre sırasında Ali Koç’un kürsüye çıkmasından sonra, Aziz Yıldırım’ın yönetim kurulundaki isimlerden Savaş Adalet, Koç’la kısa bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmenin ardından Ali Koç, Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Yıldırım ve ekibi, Koç’u tebrik ederek desteklerini gösterdi.
Bu anlar stadyumdaki dev ekranlara yansıtıldı ve tribünlerdeki sarı-lacivertli taraftarlar “İki başkan el ele, hep beraber tribüne.” tezahüratları yaptı. Taraftarların bu çağrısına kayıtsız kalmayan Ali Koç ve Aziz Yıldırım, birlikte kürsüye çıkarak taraftarları selamladı.
Taraftarların Ali Koç Coşkusu
Ali Koç’un yeniden başkan seçilmesi, Fenerbahçe taraftarları arasında büyük bir coşkuyla kutlandı.
Sabah saatlerinden itibaren binlerce sarı-lacivertli taraftar, Ali Koç lehine tezahüratlar yaparken, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından şarkılar, tezahüratlar ve meşalelerle büyük bir sevinç yaşandı.
Başkan Ali Koç da konuşmasının ardından meşale yakarak zaferini kutladı.
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap
Henüz bildirimin bulunmuyor.