Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz. Veri politikamız ile ilgili aklınıza takılan tüm soruları iletişim formu üzerinden bizlere sorabilirsiniz.
Gündemi yakala, kullanıcıların ve yazarların haberlerini takip et!
Ekonomi
Portallar
Eğitim
Bizi Takip Edin
Yayın: 19.11.2023 - 13:17
Güncelleme: 19.11.2023 - 13:17
22 kez okundu
Haaretz gazetesi, ABD ve İngiliz nakliye uçaklarının Ağrotur üssüne silah, teçhizat ve asker taşıdığını öne sürdü. Habere göre, ABD’nin Kıbrıs’taki İngiliz askeri üssü üzerinden İsrail’e silah gönderdiği belirtilirken, bu uçuşların Avrupa’daki ABD ve NATO depolarından yük aldığı ifade ediliyor.
Rum Yönetimi Başkanı Nikos Hristodulidis ise konuyla ilgili bilgisi olmadığını savunarak Ağrotur’un Kıbrıs savaş operasyonları için kullanılamayacağını belirtti. İngiliz Savunma Bakanlığı ise bu bilgileri yalanlayarak uluslararası ortaklarla çatışmaların gerilimini azaltmak için çaba gösterdiklerini ifade etti.
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap