ARUCAD ve SPOT Marine Life iş birliğinde sahil temizliği

Arkın Yaratıcı Sanatlar ve Tasarım Üniversitesi (ARUCAD) bünyesinde faaliyet gösteren Graffiti Kulübü ve Doğa Sporları Kulübü, SPOT Marine Life iş birliği ve Kuzey Kıbrıs Eko-Agro Turizm Federasyonu'nun destekleriyle Akdeniz Özel Çevre Koruma Bölgesi'nde sahil temizliği gerçekleştirdi.

Yayın: 05.01.2024 - 10:32

46 kez okundu

ARUCAD ve SPOT Marine Life iş birliğinde sahil temizliği

ARUCAD tarafından yapılan açıklamaya göre, deniz kaplumbağası yumurtlama sahillerini koruma amacı güden bu çevresel bilinç artırma etkinliği kapsamında, 165 kilograma yakın çöp toplandı. Ayrıca, ARUCAD Graffiti Kulübü, sahilde yerleştirilen büstleri özgün çizimlerle renklendirerek etkinliğe sanatsal bir dokunuş sağladı.

Bu anlamlı etkinlik, çevresel duyarlılık ve bilinç oluşturma amacı güden ARUCAD Graffiti Kulübü ve Doğa Sporları Kulübü’nün, deniz ekosisteminin korunması ve sahil temizliği konularında aktif bir katılımcı olduğunu gösteriyor. Ayrıca, SPOT Marine Life iş birliği ve Kuzey Kıbrıs Eko-Agro Turizm Federasyonu’nun destekleri, sivil toplum kuruluşları ve üniversiteler arasındaki iş birliğinin önemine vurgu yapmaktadır.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap