Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi iki yasa tasarısını ele aldı

Cumhuriyet Meclisi Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi, bugün başkanlığını Resmiye Eroğlu Canaltay'ın yaptığı bir toplantı düzenledi ve iki yasa tasarısını görüştü.

Yayın: 02.02.2024 - 16:43

95 kez okundu

Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi iki yasa tasarısını ele aldı

Cumhuriyet Meclisi tarafından yapılan açıklamaya göre, toplantıda öne çıkan konular arasında “Para ve Kambiyo (Değişiklik) Yasa Tasarısı” ile “Kamu Çalışanlarının Aylık (Maaş-Ücret) ve Diğer Ödeneklerinin Düzenlenmesi (Değişiklik) Yasa Tasarısı” bulunmaktadır.

İki yasa tasarısının da genel görüşmelerine devam eden komite, ilgili tasarılar üzerindeki görüşmelerini gelecek toplantılarında sürdürecek.

UBP Milletvekili Resmiye Eroğlu Canaltay başkanlığındaki komite toplantısına komite üyeleri UBP Milletvekili Alişan Şan ve CTP Milletvekili Salahi Şahiner’in yanı sıra CTP Milletvekilleri Fikri Toros ve Sami Özuslu da katıldı.

Komite toplantısına davetli olarak, Maliye Bakanlığı, Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı, Merkez Bankası, Kuzey Kıbrıs Bankalar Birliği’nden yetkililer ile Ahmet Pehlivanoğlu, Halim Kahveciler ve Tahsin Gül katılarak, konu ile ilgili görüşlerini paylaştı.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap