Galatasaray’da Mauro Icardi krizi: İhtarnameyle gündemde!

Galatasaray’da Mauro Icardi krizi! Arjantinli golcü, 5 milyon euroluk alacağı için kulübe ihtarname çekti. Detaylar haberimizde!

Yayın: 13.03.2024 - 08:27

70 kez okundu

Galatasaray’da Mauro Icardi krizi: İhtarnameyle gündemde!

Galatasaray’da son günlerde Arjantinli golcü Mauro Icardi ve kulüp ile yaşadığı alacak anlaşmazlığı gündemi sarsıyor. İddialara göre, Icardi’nin 5 milyon euroluk imaj hakları alacağı bulunuyor ve bu konuda kulübe ihtarname çekerek ödeme talebinde bulundu.

Kulüp yetkilileri, Icardi’nin alacakları konusunda sıkıntılı bir süreç yaşandığını kabul ederken, futbolcunun sakatlık gerekçesiyle ülkesi Arjantin’e gitmesi ise tartışmalara neden oldu. Ancak, futbol camiası genel olarak Icardi’nin sakatlığını kabul ederken, oyuncunun zorunlu olmadığı halde maçlarda forma giydiği bilgisi paylaşıldı.

Öte yandan, Icardi’nin alacaklarının taksitlendirilmesi için kulüp ile yapılan protokolün imzalandığı belirtiliyor. Futbolcunun, Galatasaray’a 5 milyon euro üzerinde bir alacağının olduğu ve bu konuda kulübe 5 Mart tarihine kadar ödeme yapılması gerektiği yönünde ihtarname gönderdiği öğrenildi.

Icardi
Fotoğraf: (Ahmad Mora/Getty Images)

Kulüp yönetimi, son güne kadar süren müzakerelerin ardından Arjantinli futbolcunun taleplerini karşılamayı başardı ve ödemenin taksitlendirilmesi konusunda anlaşma sağlandı. Protokol 6 Mart’ta imzalandı ve futbolcu antrenmanlara ve Çaykur Rizespor maçına katılarak forma giyme şansı buldu ve golünü attı.

Galatasaray’da yaşanan bu kriz, hem kulüp yönetimi hem de futbol camiası tarafından yakından takip ediliyor. Özellikle Icardi’nin performansındaki olası düşüş ve alacaklarının ödenmemesi durumunda sözleşmesinin feshedilme olasılığı, taraftarlar arasında endişe yaratıyor.

Sürecin nasıl ilerleyeceği ve Icardi’nin kulüp ile ilişkisinin hangi yönde gelişeceği ise merak konusu olarak bekleniyor. Galatasaray’ın önümüzdeki dönemde bu konuda nasıl bir adım atacağı ise büyük bir merakla bekleniyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap