“Harnup Ürününe Destek” ödemesi için üreticilerin Tarım Dairesi ve Bakanlığa ulaşması gerektiği duyuruldu

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı, "Harnup Ürününe Destek" ödemesi için üreticilere başvuru yapmaları gerektiğini duyurdu.

Yayın: 23.11.2023 - 13:57

104 kez okundu

“Harnup Ürününe Destek” ödemesi için üreticilerin Tarım Dairesi ve Bakanlığa ulaşması gerektiği duyuruldu

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, üreticilerden satın alınan harnuba karşılık olarak Bakanlık tarafından 10 TL’lik destek ödemesi yapılabilmesi için üreticilerin ürünlerini satarlarken kendilerine verilen müstahsil makbuzları ile kimlik kartı fotokopilerini en yakın Tarım Dairesi veya Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı’na ulaştırmaları gerektiği bildirildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“7 Kasım tarihinde alınan ‘Harnup (Keçiboynuzu) Ürününe Destek Ödemesi Yapılması’ kararı çerçevesinde, Toprak Ürünleri Kurumu ve/veya Karma Hayvan Yemi, Harup Ürünleri ve LP Gaz Üretim ve Pazarlama Kooperatif Ltd. (Binboğa Yem) ve/veya özel sektör firmaları tarafından üreticilerden satın alınan harnuba karşılık olarak Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı tarafından 10 TL’lik destek ödemesi yapılabilmesi için, üreticilerin kendilerine verilen müstahsil makbuzlarını ve kimlik kartı fotokopilerini en yakın Tarım Dairesi veya Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı’na ulaştırmaları gerekmektedir.”

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap