KTTO, 65. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında resepsiyon düzenledi

Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO), 65. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde adada görevli yabancı misyon temsilcilerinin de davetli olduğu bir resepsiyon düzenledi.

Yayın: 22.11.2023 - 09:57

57 kez okundu

KTTO, 65. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında resepsiyon düzenledi

Amerika Birleşik Devletleri, Finlandiya, Fransa, İrlanda, İtalya, Japonya, Romanya, İsveç, İsviçre, Slovakya, Çek Cumhuriyeti, Avusturya Büyükelçileri ile İngiliz Yüksek Komiseri ve diğer ülkelerden diplomatlar, Birleşmiş Milletler Kıbrıs Özel Temsilcisi, Avrupa Komisyonu yetkilileri, Kıbrıs (Rum) Ticaret ve Sanayi Odası temsilcileri gibi birçok konuk etkinliğe katıldı.

Oda Başkanı Turgay Deniz, KTTO’nun Kıbrıs Türk ekonomisinin önemli bir temsilcisi olduğunu belirterek, iş dünyasının direnç ve kararlılıkla şekillendiğini vurguladı. Deniz, KTTO’nun küresel erişim taahhüdü çerçevesinde Brüksel, Ankara ve Londra’da temsilcilikler kurduklarını ifade etti.

Ayrıca, iş dostu bir ortamı savunmaya, yatırımı teşvik etmeye ve üyelerinin çıkarlarını savunmaya devam edeceklerini belirtti. Başkan, KTTO’nun 65. kuruluş yıl dönümünü geçmişin kutlanması değil, iş birliğinin sınır tanımadığı ve ekonomik ilerlemenin ortak bir çaba olduğu bir geleceğe yönelik bir taahhüt olarak değerlendirdi.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap