Telsim Freezone Liselerarası Müzik Yarışması toplantısı yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı ile Telsim arasında yapılan işbirliği kapsamında bu yıl 10'uncusu düzenlenecek olan Telsim Freezone Liselerarası Müzik Yarışması için katılımcı okulların öğretmenleri ile bir toplantı gerçekleştirildi.

Yayın: 11.01.2024 - 15:55

46 kez okundu

Telsim Freezone Liselerarası Müzik Yarışması toplantısı yapıldı

Toplantıya Genel Orta Öğretim Dairesi Müdürü Cengiz Topel Uzun, Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar ve diğer katılımcılar katıldı.

Bu yılın yarışma konsepti, “Kıbrıs’lı bestecilerin şarkıları” olarak belirlenmiş olup, 24 okul ve 29 grubun katılımıyla rekor bir sayıya ulaşılması hedefleniyor. Yarışmanın finali 18 Nisan 2024 tarihinde planlanmıştır. Genel Orta Öğretim Dairesi Müdürü Cengiz Topel Uzun, 10 yıldır düzenlenen bu yarışmada bir rekora imza atılmasının önemine vurgu yaparak, müzik öğretmenlerine ve öğrencilere teşekkür etti.

Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar ise yaptığı konuşmada, yarışmanın bu yıl daha coşkulu ve heyecanlı geçeceğini belirterek, müzik öğretmenleri ve gençlerin katkılarıyla keyifli bir yarışmanın kendilerini beklediğini ifade etti. Telsim Freezone Liselerarası Müzik Yarışması, genç yeteneklere sahne alma ve müzik alanında kendilerini geliştirme fırsatı sunan önemli bir platform olarak öne çıkmaktadır.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap