Enerji devi Energizer, akıllı telefon pazarına giriş yapıyor: 28 bin mAh’lik dev bataryasıyla dikkat çeken telefonun detayları

Dünyaca ünlü pil markası Energizer, şimdi de akıllı telefon dünyasına iddialı bir giriş yapıyor.

Yayın: 15.02.2024 - 19:34

69 kez okundu

Enerji devi Energizer, akıllı telefon pazarına giriş yapıyor: 28 bin mAh’lik dev bataryasıyla dikkat çeken telefonun detayları

ABD merkezli şirket, 45 ülkede distribütörlüğe sahip olmasıyla biliniyor ve şimdiye kadar Duracell’in en büyük rakiplerinden biri olarak öne çıkıyor. Akıllı telefon pazarına da adım atan firma, piyasaya sürmeye hazırlandığı 28 bin mAh’lik benzeri görülmemiş bir pil kapasitesine sahip cihazıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Energizer, pil dünyasında köklü bir geçmişe sahip bir marka ve akıllı telefonları Avenir Telekom tarafından lisanslanıyor. Mobil Dünya Kongresi (MWC) yaklaşırken, Energizer P28K adlı akıllı telefonunun ilk teaser’ı da paylaşıldı. Bu telefonun adındaki “28” ibaresi, şimdiye kadar bir akıllı telefona takılan en büyük pil olan 28 bin mAh pilini temsil ediyor.

GSMA MWC fuarı, dünya genelindeki mobil endüstri profesyonellerini bir araya getiren önemli bir etkinlik olarak öne çıkıyor. Energizer, bu fuarda P28K modeliyle boy gösterecek ve akıllı telefon dünyasına yeni bir soluk getirecek. P28K, 6,78 inçlik bir FHD ekrana ve 16 MP ön kamerayla öne çıkarken, arka tarafta iki adet 20 MP sensörle birleştirilen 60 MP’lik bir ana kamera bulunacak.

Telefon hakkında şimdilik elde edilen bilgiler bunlarla sınırlı. Ancak 26 Şubat’ta başlayacak olan MWC Barcelona’da resmi olarak tanıtılması bekleniyor. Özellikle teknoloji dünyasında büyük bir heyecanla beklenen bu lansman, Energizer’ın güçlü bir marka imajıyla destekleniyor.

Energizer, günlük hayatta ihtiyaç duyulan birçok ürünüyle tanınıyor. Ancak akıllı telefon pazarına bu kadar büyük bir hamleyle girmesi, markanın inovasyon ve teknolojiye verdiği önemi bir kez daha bizlere gösteriyor. Henüz detayları tam olarak bilinmeyen bu akıllı telefon, büyük bir merakla bekleniyor ve eşi görülmemiş pil kapasitesiyle dikkat çekiyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap