Kamu Hizmeti Komisyonu, “2. İstanbul İnsan Kaynakları Formu”na katıldı

Kamu Hizmeti Komisyonu (KHK), Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından düzenlenen "2. İstanbul İnsan Kaynakları Forumu" ve Türk Dünyası İnsan Kaynakları Geliştirme Enstitüsü'nün kuruluş çalıştayına katıldı.

Yayın: 16.12.2023 - 19:53

66 kez okundu

Kamu Hizmeti Komisyonu, “2. İstanbul İnsan Kaynakları Formu”na katıldı

Komisyon, forum ve çalıştayda Türk Devletleri Teşkilatına üye ve gözlemci devletlerle bir araya geldi.

Toplum 5.0 temasıyla düzenlenen foruma Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan ve Özbekistan daimi üyeler olarak davet edilirken, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Türkmenistan gözlemci üye statüsünde katıldı. Forumda, Astana Bildirisi’nin ardından Türk Dünyası İnsan Kaynaklarını Geliştirme Enstitüsü’nün kurulması, ortak eğitim ve geliştirme faaliyetleri ile 2024 yılı Türk Devletleri Teşkilatı’nın insan kaynakları alanında işbirliğine yönelik plan ve yol haritası ele alındı.

Çalıştayda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni temsilen konuşma yapan Kamu Hizmeti Komisyonu Başkanı Ömer A. Köseoğlu, görüş ve önerilerini paylaştı. Ayrıca, Komisyon Başkanı S. Ömer A. Köseoğlu ile Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Altay arasında ikili görüşme gerçekleşti ve gündeme dair bilgi alışverişi yapıldı.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap