Meclis Başka Töre, makam koltuğunu 5. sınıf öğrencisi Kayra Temel’e devretti

Meclis Başkanı Zorlu Töre, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak amacıyla Karaoğlanoğlu İlkokulu 5. sınıf öğrencisi Kayra Temel'e makamını devretti.

Yayın: 22.04.2024 - 11:46

20 kez okundu

Meclis Başka Töre, makam koltuğunu 5. sınıf öğrencisi Kayra Temel’e devretti

Bugün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında makam koltukları çocuklar tarafından devralınıyor.

Atatürk İlkokulu Müdürü Ayşe Ertürk Şan liderliğindeki 15 öğrenci heyeti, Meclis Başkanı Zorlu Töre’yi makamında ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı teşekkürlerini ileten Müdür Şan, öğrencilerin farklı bölgeleri temsil etmek üzere çeşitli okullardan geldiğini belirtti.

Meclis Başkanı Zorlu Töre ise yaptığı konuşmada, çocukların geleceği için gösterdikleri çabanın önemine vurgu yaparak, sağlıklı yaşamı benimseme ve kötü alışkanlıklardan kaçınma konularında öğütlerde bulundu.

Türk çocuklarının her zaman temiz ve pırıl pırıl olması gerektiğini belirten Töre, Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nın önemini vurguladı.

Atatürk’ün “Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapacaktır” sözünü paylaşan Töre, tarihin ve geçmişin bilinmesi ve sahiplenilmesi gerektiğini vurguladı.

Meclis Başkanı Töre, çocukların neşe kaynağı olduğunu belirterek, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Daha sonra makamı devralan Kayra Temel ise, Atatürk’e 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı armağan ettiği için teşekkür ederek, barış, huzur, sağlık, mutluluk ve kardeşlik dileklerini paylaştı ve tüm çocukların bayramını kutladı.

Son olarak, Töre ve çocuklar bayraklarla anı fotoğrafı çektirdi.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap