Su krizine karşı farkındalık için Yeni Zelanda’dan Fransa’ya bisiklet sürüyorlar

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, dün gece Acıpayam ilçesindeki maden ocağında meydana gelen göçükle ilgili açıklamalarda bulundu.

Yayın: 16.12.2023 - 13:27

48 kez okundu

Su krizine karşı farkındalık için Yeni Zelanda’dan Fransa’ya bisiklet sürüyorlar

Yılmaz, “Denizli’nin Acıpayam ilçesindeki maden ocağındaki göçük nedeniyle hayatını kaybeden 2 vatandaşımıza Allah’tan rahmet diliyorum.

Arama kurtarma ekiplerimizce yaralı olarak kurtarılan değerli kardeşimize acil şifalar temenni ediyorum. Olayla ilgili adli ve idari soruşturmalar devam ediyor.” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen “İstanbul İnsan Kaynakları Forumu”na katılarak önemli bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında, “Dün gece Denizli Acıpayam ilçemizdeki maden ocağındaki göçükte hayatını kaybeden 2 vatandaşımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralı olarak kurtarılan değerli kardeşimize acil şifalar diliyorum.

Olayın adli ve idari boyutlarıyla ilgili soruşturmalar devam ediyor. Benzer kaza ve kayıpları bir daha yaşamamak umuduyla daha güvenli çalışma ortamları oluşturmayı hedefliyoruz.” şeklinde ifadeler kullandı.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap