THY, Melbourne Victory Futbol Kulübü’nün ana sponsoru oldu

Türk Hava Yolları (THY), Melbourne Victory Futbol Kulübü’nün 2024-2025 sezonundan itibaren 3 yıl boyunca ana sponsoru olacak. Anlaşma, kulübün tüm takımlarının formalarında THY logosunun yer alacağını içeriyor.

Yayın: 07.03.2024 - 22:13

66 kez okundu

THY, Melbourne Victory Futbol Kulübü’nün ana sponsoru oldu

Türk Hava Yolları (THY), Avustralyalı Melbourne Victory Futbol Kulübü’nün 2024-2025 sezonundan itibaren 3 yıl boyunca ana sponsoru olacağını duyurdu.

THY Basın Müşavirliği tarafından yapılan açıklamaya göre, sponsorluk anlaşması kapsamında bayrak taşıyıcının logosu, “Isuzu UTE A-League Erkekler” ve “Liberty A-League Kadınlar” takımlarının yanı sıra tüm akademi takım formalarının göğsünde yer alacak.

Anlaşma, stadyum içi etkinlikler, stat içi tabelalar ve dijital platformları da içeriyor.

THY resmi açıklaması:

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, Melbourne Victory ile bu yolculuğa çıkmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, “Başarı tutkusu ve mükemmellik değerlerimizi paylaşarak futbolseverler ve seyahat severler için unutulmaz deneyimler ortaya koymak ve birçok branşta spor kulübü desteklemek bizim için geleneksel bir hale geldi.” ifadelerini kullandı.

THY Melbourne Victory

Melbourne Victory Kulübü Başkanı Caroline Carnegie ise uçuş ağını Melbourne’a genişletmelerinin ardından THY’yi ana sponsor olarak görmekten heyecan duyduklarını belirterek, “Hizmetleri, müşteri memnuniyeti ve sürdürülebilirlik için sayısız ödül kazanan ve havacılık alanında küresel bir güç olan THY ile gerçekleştirdiğimiz bu işbirliğinden gurur duyuyoruz.” açıklamasında bulundu.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap