Turizm Bakanı Ataoğlu gastronomi yarışmasında ödül kazanan öğrencileri kabul etti

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, İstanbul'da düzenlenen Uluslararası Mutfak Günleri Yarışması'nda altın madalya kazanan Haydarpaşa Ticaret Lisesi öğrencilerini kabul etti.

Yayın: 19.12.2023 - 16:11

93 kez okundu

Turizm Bakanı Ataoğlu gastronomi yarışmasında ödül kazanan öğrencileri kabul etti

Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre, Bakan Ataoğlu, Haydarpaşa Ticaret Lisesi Okul Müdürü Meltem Adalı, turizm bölümü öğretmenleri Emel Osmanlar, Mutiye Osmancık, Rufat Rufat ve 10 öğrenciden oluşan heyeti kabul etti. Başarılarından dolayı öğretmen ve öğrencileri tebrik eden Ataoğlu, gençlere gastronomi alanında yeteneklerini sergileme fırsatı veren bu tür yarışmalara önem verdiklerini ve gençleri bu organizasyonlara göndermeye devam edeceklerini ifade etti.

Ataoğlu, turizm ve gastronomi organizasyonları gibi alanlarda her türlü katkıyı sağlamaya hazır olduklarını belirterek, gençlerin yeteneklerini geliştirmeleri için destek olacaklarını vurguladı.

Haydarpaşa Ticaret Lisesi Okul Müdürü Meltem Adalı da gençlere bu fırsatı sunan Bakan Ataoğlu’na ve ekibine teşekkür etti. İstanbul Tuzla’da düzenlenen Uluslararası Mutfak Günleri Yarışmaları’na katılan Haydarpaşa Ticaret Lisesi, 8 altın, 4 gümüş ve 3 bronz madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap