Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz. Veri politikamız ile ilgili aklınıza takılan tüm soruları iletişim formu üzerinden bizlere sorabilirsiniz.
Gündemi yakala, kullanıcıların ve yazarların haberlerini takip et!
Son Dakika
Yemek Tarifleri
Diğer
Gazeteler
Bölgelere Göre
İnteraktif
Bağlantılar
Siyasiler
Bizi Takip Edin
Yayın: 23.01.2025 - 09:29
Güncelleme: 23.01.2025 - 03:50
1941 kez okundu
Taçoy, “Çekileceksen bir an önce çekil ve ülkenin önünü aç” ifadelerini kullandı.
UBP Milletvekili Taçoy, ofisinden yapılan açıklamada, partisinin ana hedefinin tek başına iktidar olma yolunda ilerlemek olduğunu belirtti. Ekim ayında gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı seçimini kazanmaları durumunda, sonrasında yapılacak erken genel seçimle bu hedefe ulaşmanın mümkün olduğunu dile getirdi.
Ada TV’de Aslıhan Ünver’in sunduğu programda gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Taçoy, Kıbrıs ve bölgesinde yaşanan ciddi siyasal gelişmelere dikkat çekti. Bu kritik dönemde Kuzey Kıbrıs’ta “hükümete devam edelim mi, etmeyelim mi” gibi tartışmaların yararsız olduğunu vurguladı.
Taçoy, mevcut hükümetin 2022 seçimlerinden bu yana iş başında olduğunu hatırlatarak, UBP’nin, hükümet ortaklarının parti içi meselelerine müdahil olmamaya dikkat ettiğini belirtti. Ancak bu sorunların artık hükümet yapısını zora soktuğunu ifade etti.
YDP Genel Başkanı ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı ile YDP Milletvekili Talip Atalay’ı eleştiren Taçoy, bu iki ismin pazartesi günü meclis toplantısına kasten katılmadığını ve yapılan telefon görüşmelerine de cevap vermediklerini öne sürdü. Taçoy, “Ayrılmak istiyorsan ayrıl, ayrılmak istemiyorsan sesini kes ve otur” çağrısında bulundu.
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap
Henüz bildirimin bulunmuyor.