Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz. Veri politikamız ile ilgili aklınıza takılan tüm soruları iletişim formu üzerinden bizlere sorabilirsiniz.
Gündemi yakala, kullanıcıların ve yazarların haberlerini takip et!
Son Dakika
Yemek Tarifleri
Diğer
Gazeteler
Bölgelere Göre
İnteraktif
Bağlantılar
Siyasiler
Bizi Takip Edin
Yayın: 07.07.2024 - 12:57
Güncelleme: 07.07.2024 - 12:31
128 kez okundu
Hindustan Times gazetesinin bildirdiğine göre, bölgedeki yağışlar ve seller hala etkisini sürdürüyor. Assam eyaletinden afet yönetimi yetkilileri, sel felaketi nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 58’e çıktığını duyurdu.
Yetkililer, binlerce insanın evlerinden tahliye edildiğini ve bu kişiler için eyalette farklı bölgelerde yüzlerce kamp kurulduğunu belirtti.
Assam’da 27 bölgede yaklaşık 2,3 milyon kişinin sellerden olumsuz etkilendiği bildirildi. Hindistan Meteoroloji Dairesi (IMD), kuzeydoğu eyaletleri için kırmızı alarm vermişti, bu da bölgedeki yağışların şiddetini ve riskini vurguluyor.
Muson yağmurları her yıl haziran-eylül döneminde bölgede büyük zararlara yol açıyor. Bilim insanları, son yıllarda Bangladeş ve Hindistan’ın kuzeydoğu bölgelerinde görülen düzensiz ve aşırı yağışların iklim değişikliğinden kaynaklandığına inanıyor.
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap
Henüz bildirimin bulunmuyor.