Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz. Veri politikamız ile ilgili aklınıza takılan tüm soruları iletişim formu üzerinden bizlere sorabilirsiniz.
Gündemi yakala, kullanıcıların ve yazarların haberlerini takip et!
Son Dakika
Yemek Tarifleri
Diğer
Gazeteler
Bölgelere Göre
İnteraktif
Bağlantılar
Siyasiler
Bizi Takip Edin
Yayın: 04.07.2024 - 08:51
Güncelleme: 04.07.2024 - 09:49
90 kez okundu
Kocaismail, hasta yakınlarının yatalak hastaların banyo yapmaları, yatakta döndürülmeleri ve yürütülmeleri gibi günlük işlemlerde yaşadıkları büyük zorlukları dile getirerek, bu hasta kaldırma cihazının dernek, hastalar ve yakınları tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandığını ifade etti. Ahmet Sanver’in, uzun yıllardır Kurban Bayramları ve derneğin özel günlerinde düzenli olarak cihaz bağışları, elektrikli karyolalar ve oksijen sistemleri gibi ihtiyaçlara destek verdiğini de vurguladı.
Raziye Kocaismail, Ahmet Sanver’in her zaman derneğin ihtiyaçlarına duyarlılık gösterdiğini belirterek, Sanver Ailesine, dernekten hizmet alan tüm kanser hastaları adına içtenlikle teşekkür etti.
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap
Henüz bildirimin bulunmuyor.