Çavuşoğlu, Feyzioğlu’nu kabul etti

Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Prof. Dr. Metin Feyzioğlu’nu kabul etti.

Çavuşoğlu, Feyzioğlu’nu kabul etti
banner22

Bakan Çavuşoğlu görüşmede yaptığı konuşmada Metin Feyzioğlu’na hayırlı olsun temennisinde bulunarak, yeni görevinde başarılar diledi.

Feyzioğlu’nun KKTC’yi yakından bildiğini ve Büyükelçi olarak görev yapacağı sürede KKTC’ye katkı koyacağını belirten Çavuşoğlu, ziyaretinden dolayı Feyzioğlu’na teşekkürlerini iletti.

Çavuşoğlu ayrıca Türkiye ile KKTC arasında eğitimde yürütülen proje ve çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Büyükelçi Metin Feyzioğlu ise konuşmasında, KKTC’de görev yapacak olmaktan dolayı onur ve mutluluk duyduğunu ifade etti.

Türkiye Cumhuriyeti’nin her daim Kıbrıs Türk halkının destekçisi ve haklı davasının savunucusu olduğunu dile getiren Feyzioğlu, görevde bulunduğu süre içerisinde Kıbrıs Türkü’nün yararına olacak projelerde yer almaya ve destek vermeye devam edeceğine dikkat çekti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner17

banner19

banner21

banner16

banner18

banner20