Sağlık Bakanı Ali Pilli, 7 Nisan Dünya Sağlık Günü nedeniyle mesaj yayımladı.Bakan Pilli mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ)’ nün kuruluşu olan 7 Nisan tarihi, Dünya Sağlık Günü olarak tanımlanmış ve bu özel gün Dünya Sağlık Günü olarak kutlanmaktadır.
Sağlıklı yaşam, her insanın doğumuyla birlikte elde ettiği ve insan olmaktan dolayı kazandığı en önemli haktır. Sağlıklı toplumlar için öncelikle toplumun en küçük yapı taşı bireyin sağlıklı olması gerekir. Elbette toplumumuz için mümkün olan en yüksek sağlık düzeyini sağlamak da bizlerin görevidir.
Bireyler sağlıklı olduğunda toplumlar da sağlıklı olur. Sağlıklı toplum, kuşkusuz sağlıklı gelecek demektir.
Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de (Covid-19) salgını ile mücadelede sağlık çalışanlarımız gece gündüz demeden halkın sağlığı için emeklerini esirgememiş, fedakarca çalışmışlardır.
Sağlığımız için büyük emekler veren başta sağlık çalışanları olmak üzere toplum sağlığına destek veren bütün kurum ve kuruluşlara da ayrıca teşekkür etmek istiyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, sağlık hizmetlerinin kesintisiz yürütülmesinde herkes için sağlık ilkesiyle, özveriyle görevlerini icra eden tüm sağlık çalışanlarının Dünya Sağlık Günü'nü kutlarım. “
Pilli, Dünya Sağlık Günü'nü kutladı
Sağlık Bakanı Ali Pilli, Sağlık hizmetlerinin kesintisiz yürütülmesinde özveriyle görevlerini icra eden tüm sağlık çalışanlarının Dünya Sağlık Günü'nü kutladı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.
1
ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Nuland...
2
Kesinti olacak bölegeler...
3
Muhtar Cevdet Dağ'dan sert tepki!
4
"Canı cana kanı kana katarak bugünlere geldik"
5
Lapta Sağlık Merkezine, Aşı merkezi, Kadın Hastalıkları...
6
"Salıdan itibaren iş başı yapmayacağız!"
7
Kalıntı analizleri yapılmıyor
8
Gazimağusa'da akıl almaz olay!
9
Sendikalar eyleme devam edecek
10
İşte kesintisi olacak bölgeler
SON DAKİKA HABERLERİ
SAYFALARTüm Sayfalar
SIRADAKİ HABER