Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz. Veri politikamız ile ilgili aklınıza takılan tüm soruları iletişim formu üzerinden bizlere sorabilirsiniz.
Gündemi yakala, kullanıcıların ve yazarların haberlerini takip et!
Son Dakika
Yemek Tarifleri
Diğer
Gazeteler
Bölgelere Göre
İnteraktif
Bağlantılar
Siyasiler
Bizi Takip Edin
Yayın: 10.06.2024 - 14:20
Güncelleme: 10.06.2024 - 17:09
100 kez okundu
Peskov, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, AP seçimlerinin sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Rusya’nın AP’deki güç dengesini yakından izlediğini belirten Peskov, sağ kanat partilerinin popülerliğindeki artış eğilimlerine dikkat çekti.
Peskov, Avrupa yanlısı partilerin güçlerini korurken sağ kanat partilerinin zaman içinde onlara yetişebileceğini öngördü.
Peskov, “Görünüşe göre çoğunluk gerçekten de Avrupa ve Ukrayna yanlısı olacak gibi görünüyor. Ancak AP’nin gelecekteki yapısının da incelenmesi gerekiyor.” dedi.
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap
Henüz bildirimin bulunmuyor.