Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz. Veri politikamız ile ilgili aklınıza takılan tüm soruları iletişim formu üzerinden bizlere sorabilirsiniz.
Gündemi yakala, kullanıcıların ve yazarların haberlerini takip et!
Son Dakika
Yemek Tarifleri
Diğer
Gazeteler
Bölgelere Göre
İnteraktif
Bağlantılar
Siyasiler
Bizi Takip Edin
Yayın: 14.12.2024 - 14:06
Güncelleme: 14.12.2024 - 14:06
4122 kez okundu
Meclis’ten yapılan açıklamada, Prof. Dr. Haşim Şahin’in Lobi Türk’ün medya faaliyetlerinden yola çıkarak daha kurumsal bir yapıya kavuştuğunu ifade ettiği belirtildi. Şahin, Lobi Türk dergisinin 3. sayısını Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne ayırdıklarını vurguladı.
Cumhuriyet Meclisi Başkanı Ziya Öztürkler, Lobi Türk’ün Türk dünyasının tanıtımına katkı sağlayan önemli bir platform haline geldiğini ifade etti. Dijitalleşmenin sunduğu imkanlara değinen Öztürkler, şunları söyledi:
“Dijital çağ ve yaygınlık çok önemli. Türk dünyasındaki iş birlikleri ve Türk dünyasının tanıtılması hususunda yaptığınız çalışmalar hem KKTC için hem de küresel çapta görünürlük sağlama adına büyük bir değer taşıyor. 2025 vizyonunuzun bu anlamda önemli bir kilometre taşı olacağına inanıyorum.”
2022 yılında Türk Devletleri Teşkilatı’na gözlemci üye olarak kabul edilen KKTC’nin, Anavatan Türkiye’nin desteğiyle tam üyelik hedefini güçlendirmek için dijitalleşme ve tanıtım çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirten Öztürkler, 2025 yılının dijitalleşme açısından KKTC için bir dönüm noktası olması gerektiğini söyledi.
Başkan Öztürkler, dijital alanlarda yapılan yatırımların yanı sıra tanıtım, lobi faaliyetleri ve vatandaşlara sunulacak hizmetlerin geliştirilmesinin de kritik öneme sahip olduğunun altını çizdi.
Görüşmenin sonunda karşılıklı hediye takdimi yapılırken, Öztürkler, Lobi Türk ekibine çalışmalarında başarı dileklerini iletti.
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap
Henüz bildirimin bulunmuyor.