Taçoy: “Demokrasi iradesi kazanacak”

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili ve UBP Genel Başkan Adayı Hasan Taçoy, ilçe örgütü seçimlerinin yapıldığı bugün, demokrasinin ön planda olmasını temenni etti.

Yayın: 18.08.2024 - 16:06

382 kez okundu

Taçoy: “Demokrasi iradesi kazanacak”

Taçoy’un ofisinden yapılan açıklamada, seçimin önemine ve partinin geleceğine dair güçlü mesajlar verildi.

Taçoy, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“UBP’nin seçimlerinde yarışan tüm değerli adayları içtenlikle kucaklıyor ve başarılar diliyorum. Bugün, sadece bir demokrasi yarışının yaşandığını unutmamalıyız. Bu süreç, belirli isimlerin kişisel çıkarları için oluşturulmuş bir yol değildir ve böyle bir durum asla olmamalıdır. Partimizin ve benim gibi UBP sevdalılarının bu tür yaklaşımlara asla izin vermeyeceğini belirtmek isterim. Bu hatırlatmanın ardından, yarın hepimizin aynı partide birleşeceğini ve bu çatı altında ülkemizi daha parlak bir geleceğe taşımak için birlikte çalışacağımızı vurgulamak istiyorum.”

Taçoy, bazı kişilerin UBP’ye yakışmayan davranışlarda bulunarak demokrasiyi hiçe sayma çabasında olduklarını üzüntüyle ifade etti. “Bu duruma oldukça üzülüyorum. Ancak üzülmek tek başına yeterli değil; bu yüzden, duruma karşı mücadele eden tüm kardeşlerimizin ve büyüğümüzün yanında olmaya devam edeceğim” dedi.

Parti tabanında oluşan bilinçli karşı duruşa da dikkat çeken Taçoy, “Partimizin üst düzey isimleri bu uyarılarımızı tam olarak anlamamış olabilir, ancak tabanımızda bu konuda ciddi bir bilinç oluştuğunu görmekteyim. ‘Kişilerin doğruluktan bahsedebilmesi için önce kendilerinin doğru olması gerekmektedir’ ilkesine inancımız tamdır. Biz önce doğru olacağız, ardından yanlışlara karşı doğruları savunacağız. Gerçek iradenin galip geleceğine olan inancım tamdır. İrade galip gelecek, UBP kazanacaktır” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap