Telsim Freezone 10. Liselerarası Müzik Yarışması ödülleri verildi

Milli Eğitim Bakanlığı ile Telsim arasındaki iş birliğiyle gerçekleşen "Telsim Freezone 10. Liselerarası Müzik Yarışması"nda başarılı olan öğrenci grupları ve okullar, "İçindeki Yeteneği Keşfet" sloganıyla düzenlenen etkinlikte ödüllendirildi.

Yayın: 03.05.2024 - 15:32

30 kez okundu

Telsim Freezone 10. Liselerarası Müzik Yarışması ödülleri verildi

Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre, 25 farklı liseden toplamda 29 grup yarışmaya katıldı ve kazananlar Telsim’in Ortaköy Genel Merkez Binası’nda düzenlenen ödül töreninde ödüllendirildi.

Törene Milli Eğitim Bakanlığı Genel Ortaöğretim Dairesi Müdürü Cengiz Topel Uzun, Telsim Genel Müdürü Sefer Tüz, Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, Milli Eğitim Bakanlığı Genel Ortaöğretim Dairesi Projeler Koordinatörü Mustafa Hürses, Metgin Genel Müdürü Engin Yeşilada, Telsim Kurumsal İletişim Müdürü Nil Zorlu Atai, Mesleki Teknik Öğretim Dairesi Personeli Uzay Kıvanç Rıza, sorumlu öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Uzun, yarışmaya katılımın rekor seviyede olduğunu vurgulayarak gençlerin kültür ve müzik alanındaki etkinliklerinin önemine değindi.

Uzun ayrıca, KKTC’de gerçekleşen en büyük gençlik organizasyonunun Telsim Freezone Yarışması olduğunu belirtti ve Telsim ekibine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Sorumlu müzik öğretmenlerine de teşekkür eden Uzun, ödül alan gençlere hedeflerinden vazgeçmemeleri ve hayallerini büyük tutmaları tavsiyesinde bulundu.

Tüz, gençleri ağırlamaktan heyecan duyduklarını belirtirken, KKTC’deki gençlere ve kadınlara yönelik yapılan yatırımların devam edeceğini söyledi.

Tüz ayrıca, tüm organizasyonlarında en iyisini hedeflediklerini ve gençleri ile sorumlu müzik öğretmenlerini tebrik ettiğini ifade etti.

Yeşilada, böyle bir organizasyonu hayal ettiklerini ancak Telsim’in beklentileri çok üst seviyeye taşıdığını dile getirdi.

Bu yılki organizasyonun her detayının mükemmel olduğunu vurgulayan Yeşilada, “Bu yılki özel ödül, babam Ekrem Yeşilada adına verilmesi nedeniyle büyük bir mutluluk kaynağı oldu. Ben ve ailem adına Telsim’e çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Tüm gençlere müzikal ve yaşamsal başarılar dileyen Yeşilada, önemli olanın katılmak olduğunu ve tüm kazananları tebrik ettiğini belirtti.

Konuşmaların ardından, tüm kazanan öğrencilere ve okullara hediyeleri ve sertifikaları takdim edildi.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap