14 Mart Tıp Bayramı bugün törenle kutlanıyor

Bugün, 14 Mart Tıp Bayramı coşkusu Kıbrıs Türk Tabipleri Birliği'nde yankılanıyor.

Yayın: 14.03.2024 - 10:21

43 kez okundu

14 Mart Tıp Bayramı bugün törenle kutlanıyor

Kutlama töreni, sağlık alanında emek veren hekimlerden, sağlık çalışanlarından, siyasi parti temsilcilerinden, sivil toplum önderlerinden ve sağlık sektöründe faaliyet gösteren sendikalardan davetlilerle renkleniyor. Devlet ve hükümet yetkilileri de bu anlamlı etkinlikte yer alıyor.

Törende, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, TC Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, Sağlık Bakanı Hakan Dinçyürek gibi önemli isimlerin yanı sıra, Kıbrıs Türk Tabipleri Birliği Başkanı Ahmet Özant, Kıbrıs Türk Tabipleri Odası Başkanı Ömer Taşargöl, Kıbrıs Türk Diş Tabipleri Odası Başkanı Halil Bakkaloğlu, Kıbrıs Türk Hekimler Sendikası Başkanı Özlem Gürkut, Kıbrıs Türk Serbest Çalışan Hekimler Birliği Asbaşkanı İlker İpekdal ve Türk Tabipleri Birliği 2’nci Başkanı Ali İhsan Ökten gibi sektörün önde gelen isimleri de konuşma yapacak.

Ayrıca, mesleklerinde 50. ve 25. yılını dolduran hekimler özel plaketlerle onurlandırılacak. Toplum sağlığına sağladıkları katkılardan dolayı kurum temsilcileri ve basın mensupları da ödüllendirilecek.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap