Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz. Veri politikamız ile ilgili aklınıza takılan tüm soruları iletişim formu üzerinden bizlere sorabilirsiniz.
Gündemi yakala, kullanıcıların ve yazarların haberlerini takip et!
Son Dakika
Yemek Tarifleri
Diğer
Gazeteler
Bölgelere Göre
İnteraktif
Bağlantılar
Siyasiler
Bizi Takip Edin
Yayın: 28.10.2024 - 08:38
Güncelleme: 28.10.2024 - 03:53
3130 kez okundu
Şirketin tasarım şefi Matthias Hossann, markanın gelecekte retro unsurlara sahip otomobiller üretmeye sıcak bakmadığını açıkladı. İngiliz otomobil dergisi Autocar’a konuşan Hossann, Peugeot’nun odak noktasının geçmişe değil, ileriye dönük tasarımlar olduğunun altını çizdi.
Tasarım şefi Hossann, markaların yeniden piyasaya sürülmesi gerektiğinde retro tasarımların dikkat çekici olabileceğini belirtti. Ancak şu anda Peugeot için böyle bir strateji düşünülmüyor. Hossann, “Peugeot’nun mevcut odağı, modern ve gelecek odaklı tasarımlar üzerine kurulu,” dedi. Rakip markalardan Renault gibi bazı otomobil üreticilerinin retro esintilere sahip modellerle pazarda ilgi çektiği bilinse de, Peugeot bu akımı izlemek yerine, yenilikçi tasarımları tercih ediyor.
Peugeot’nun tasarım ekibinin “geleceği icat etme” felsefesiyle hareket ettiğini belirten Hossann, markanın güçlü geçmişine saygı duyarak ileriye yönelik adımlar atacağını ifade etti. Bu noktada şirketin daha önce tanıttığı E-Legend modeli bir örnek olarak öne çıkıyor. 2018 yılında 504 modelinden ilham alınarak üretilen E-Legend, geçmişe saygıyı fütüristik bir tasarımla harmanlamıştı. Ancak gelecekte Peugeot, daha cesur ve agresif bir tasarım anlayışını benimsediğini gösteren 2023 tarihli Inception Concept’ten esinlenecek.
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap
Henüz bildirimin bulunmuyor.