İskele’de “kaçak” botoks ve dolgu işlemi yapan 44 yaşındaki kadına suçüstü

İskele'de bir kadının yetkili makamdan izin almadan bir şahsa yüz ve ağız bölgesine botoks ile dolgu işlemi yaptığı sırada suçüstü yakalanarak tutuklandığı bildirildi.

Yayın: 09.12.2023 - 15:07

592 kez okundu

İskele’de “kaçak” botoks ve dolgu işlemi yapan 44 yaşındaki kadına suçüstü

Polis Basın Subaylığı tarafından yapılan açıklamada, olayın “Tabipler Birliği ve Gümrük İstihsal Yasalarına aykırı hareket etmek” suçundan kaynaklandığı belirtildi. Tutuklanan kadının ikametinde yapılan aramada, botoks yapımında kullanılan çeşitli ilaç ve tıbbi malzemelerin gümrüksüz olarak bulunduğu tespit edildi. Soruşturma devam ediyor.

Ayrıca, Lefkoşa’da faaliyet gösteren bir marketten çalınan alkollü içkiyle ilgili yürütülen soruşturmada tutuklu bulunan iki zanlının, başka marketlerden de alkollü içki çaldıkları ortaya çıktı. Zanlılar, toplamda 4 şişe alkollü içkiyi daha çalmakla suçlanıyor.

Ülke genelinde yapılan denetim ve kontroller sonucunda ise yasal ikamet izni olmayan 8 kişinin tespit edilerek tutuklandığı belirtildi. Bu kişilere karşı yasal işlem başlatıldı.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap