Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz. Veri politikamız ile ilgili aklınıza takılan tüm soruları iletişim formu üzerinden bizlere sorabilirsiniz.
Gündemi yakala, kullanıcıların ve yazarların haberlerini takip et!
Son Dakika
Yemek Tarifleri
Diğer
Gazeteler
Bölgelere Göre
İnteraktif
Bağlantılar
Siyasiler
Bizi Takip Edin
Yayın: 06.01.2024 - 12:52
Güncelleme: 06.01.2024 - 13:23
396 kez okundu
NHK’nin haberine göre, eyalet yetkilileri, bölgedeki depremlerde 110 kişinin hayatını kaybettiğini ve 200’den fazla kişinin kayıp olduğunu açıkladı. Anamizu şehrinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle en az 10 kişi şehirde kayboldu ve 170’ten fazla kişi eyaletin çeşitli bölgelerinde mahsur kaldı.
Eyalet genelindeki tahliye merkezlerinin şu anda 31 bin kişiyi barındırdığı bildirildi. Japonya Meteoroloji Ajansı, 1-4 Ocak tarihleri arasında İshikawa’nın Noto Yarımadası ve açıklarında, büyüklükleri 4 ile 7 arasında değişen depremler meydana geldiğini duyurmuştu.
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap
Henüz bildirimin bulunmuyor.