Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz. Veri politikamız ile ilgili aklınıza takılan tüm soruları iletişim formu üzerinden bizlere sorabilirsiniz.
Gündemi yakala, kullanıcıların ve yazarların haberlerini takip et!
Son Dakika
Yemek Tarifleri
Diğer
Gazeteler
Bölgelere Göre
İnteraktif
Bağlantılar
Siyasiler
Bizi Takip Edin
Yayın: 09.01.2024 - 15:52
Güncelleme: 09.01.2024 - 14:54
437 kez okundu
Yasaya göre, köpek yetiştirmek, kesmek, dağıtmak ve satmak yasaklanacak ve ihlal edenlere 2027’de yürürlüğe girecek olan bu düzenleme kapsamında en fazla 2 yıl hapis cezası veya yaklaşık 23 bin dolar para cezası uygulanabilecek.
Ayrıca, tasarı köpek eti endüstrisinde çalışanların iş değiştirmelerini teşvik etmek amacıyla sübvansiyon sağlamayı da içermektedir.
Güney Kore hükümeti verilerine göre, ülkede 1150 köpek çiftliği, 34 kasap, 219 distribütör ve köpek etiyle yapılan yiyecekleri satan 1600’den fazla restoran bulunmaktadır.
Buna karşın, Güney Kore’de yapılan bir ankette katılımcıların yüzde 90’dan fazlası köpek eti tüketmeyi düşünmediğini belirtmişti.
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap
Henüz bildirimin bulunmuyor.