Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz. Veri politikamız ile ilgili aklınıza takılan tüm soruları iletişim formu üzerinden bizlere sorabilirsiniz.
Gündemi yakala, kullanıcıların ve yazarların haberlerini takip et!
Son Dakika
Yemek Tarifleri
Diğer
Gazeteler
Bölgelere Göre
İnteraktif
Bağlantılar
Siyasiler
Bizi Takip Edin
Yayın: 23.05.2024 - 20:41
Güncelleme: 23.05.2024 - 21:44
290 kez okundu
Bugün saat 16.00’da Dışişleri Bakanlığı Uğur Umar Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte, DİÇAP Başkanı Oya Ertuğruloğlu, kermesten elde edilen geliri Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkanı Ruşen Karakaya’ya takdim etti.
Etkinlikte, Türkiye Cumhuriyeti Kültür Bakanlığı Kültürel Miras Taşıyıcısı Esin Sevgin’in “Şampiyon Melekler” adına özel olarak hazırladığı bir çalışma da Karakaya’ya sunuldu.
Teşekkür belgelerinin dağıtılmasının ardından toplu bir hatıra fotoğrafı çekimi yapılarak etkinlik sona erdi.
Oya Ertuğruloğlu: “Birlikte güçlü bir kermes düzenledik”
DİÇAP Başkanı Oya Ertuğruloğlu, konuşmasında, katılımcılara verdikleri destekten dolayı teşekkürlerini iletti.
“6 Şubat’ta kaybettiğimiz çocuklarımızın, velilerin ve öğretmenlerin anısını yaşatmak ve bu süreçte ailelere destek sağlamak amacıyla böyle bir kermes düzenleyeceğimizi açıkladığımız anda, yardımlar gelmeye başladı.” diyen Ertuğruloğlu, bu duyarlılığın kendisini mutlu ettiğini ve duygulandırdığını belirtti.
“Birlikte güçlü bir şekilde hareket ettik ve bu kermesi gerçekleştirdik. Sizlerin katkıları çok değerli ve anlamlı.” diyen Ertuğruloğlu, Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’nin yanında olduklarını bir kez daha vurgulayarak, onların haklı mücadelelerinde her türlü desteği vereceklerini ifade etti.
Karakaya: “Adalet mücadelesini 15 aydır sürdürüyoruz”
Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkanı Ruşen Karakaya, “Dışişleri Bakanlığı Çalışanları ve Partnerleri Birliği, bizim için bir aile gibidir. Birlikte acılarımızı paylaştık, birlikte ağladık ve birlikte çok şey başardık. Bağışları için DİÇAP’a teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
“6 Şubat’tan bu yana, Kıbrıs genelinde herkesin hayatı değişti.” diyen Karakaya, bu süreçte bakış açılarının değiştiğini ve bu değişimi tüm ailelerle birlikte hissettiklerini ifade etti.
Karakaya, 15 aydır adalet mücadelesi verdiklerini ve Kıbrıs halkının her zaman yanlarında olduğunu belirtti.
“Meleklerimizi, şampiyonlarımızı kaybettiğimiz o binada bir cinayet işlendi.” diyen Karakaya, sorumluların en ağır cezayı alması için birlikte mücadele ettiklerini dile getirdi.
“Adalet sağlanacak ve suçlular en ağır cezayı alacak.” diyen Karakaya, aileler olarak hayat amaçlarının eğitim odaklı projeler olduğunu belirtti.
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap
Henüz bildirimin bulunmuyor.