Acun Ilıcalı, Slovenya’nın Maribor takımını satın alıyor

Acun Ilıcalı, İngiltere'nin Hull City takımının ardından Slovenya'nın Maribor kulübünü satın almak üzere adımlar atıyor. Detaylar haberimizde!

Yayın: 09.05.2024 - 19:24

161 kez okundu

Acun Ilıcalı, Slovenya’nın Maribor takımını satın alıyor

Acun Ilıcalı, İngiltere Championship takımlarından Hull City’nin sahibi olarak tanınan iş insanı ve televizyon yapımcısı, Slovenya’nın Maribor takımını satın alacak. Ilıcalı’nın futbol dünyasındaki yatırımlarıyla adından sıkça söz ettirmesi, bu kez Maribor takımını hedeflediğini gösteriyor.

Ilıcalı’nın Maribor’u satın alacağına dair açıklaması, futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı. Slovenya basınına yaptığı açıklamada, Ilıcalı, Maribor’un kendisi için en uygun seçenek olduğunu belirtti. Geçtiğimiz hafta Maribor’u ziyaret eden Ilıcalı, şehri ve stadyumu çok beğendiğini ifade etti. Ayrıca kulübü yöneten insanlarla yapılan görüşmelerden de memnun kaldığını dile getirdi.

acun ılıcalı hull city maçı

Acun Ilıcalı, diğer Slovenya kulüplerine de saygı duyduğunu vurgulayarak, Mura ve Olimpija Ljubljana gibi önemli takımların başarılarını takdir ettiğini belirtti. Ancak Maribor’un kendileri için en doğru proje olduğuna karar verdiklerini ifade etti. Ilıcalı, bu kararın iki ay boyunca titizlikle yapılan araştırmalar sonucunda alındığını açıkladı.

Ilıcalı’nın futbol dünyasındaki yatırımları arasında 2023 yılında İrlanda ekiplerinden Shelbourne’e yapmayı planladığı yatırım da bulunuyordu. Ancak Ilıcalı, bu yatırımdan vazgeçmişti. Maribor takımının satın alınmasıyla birlikte Ilıcalı’nın futbol dünyasındaki etkisi daha da artacak gibi görünüyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap