Aileler duruşmada vurguladı: “Şikayetçiyiz”

Adıyaman 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada konuşan aileler, sanıklardan şikayetçi olduklarını açıkça dile getirdi.

Yayın: 26.04.2024 - 15:13

29 kez okundu

Aileler duruşmada vurguladı: “Şikayetçiyiz”

İsmail Ayvaz’ın babası Abdurrahman Ayvaz, İsias Otel enkazında yaşamını yitiren oğlunun ardından sanıklardan şikayetçi olduğunu belirtti. Ayvaz, adaletin yerini bulmasını ve sorumluların cezalandırılmasını talep etti. İsmail Ayvaz’ın eşi Ayşe Fatma Ayvaz da aynı şekilde sanıklardan şikayetçi olduğunu ifade ederek, “Adaletin yerini bulmasını istiyorum” dedi.

Turhan Hartlap, Nazım Can Hartlap’ın babası olarak, adaletin temel olduğunu vurgulayarak sanıklardan şikayetçi olduğunu dile getirdi ve adaletin sağlanmasını istedi.

Afet Aktuğralı, Aras Aktuğralı’nın annesi olarak, sanıklardan şikayetçi olduğunu açıkladı.

Meryem Ekiz, Aykan Ekiz’in annesi olarak, katillerin en ağır cezaya çarptırılmasını ve adaletin yerini bulmasını talep etti.

Betül Çetintaş, Osman Çetintaş’ın annesi olarak, oğlunun trajik ölümüne şahit olmanın acısını yaşayarak sanıklardan şikayetçi olduğunu belirtti. Oğlunun yaşamını yitirmesinin ardından duyduğu acıyı dile getirdi ve adaletin sağlanmasını talep etti.

Tanık Murat Kuştepe, otoparkın yan tarafında işletme sahibi olduğunu ve olayın yaşandığı gün orada bulunduğunu belirtti. Olayın ardından yaşananları detaylandırarak, yıllardır otopark işlettiğini ve otelde sadece bir tadilat yapıldığını bildiğini ifade etti.

Sanık avukatlarından Avukat Fuat Göktaş’ın sorularını yanıtlayan Kuştepe, otoparkın bulunduğu yeri fotoğraf üzerinde göstererek açıklamalarda bulundu.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap