Arda Güler, Real Madrid tarihine geçti

Real Madrid’de ilk golünü atan genç yıldız Arda Güler, İspanya medyasının gündeminde. Marca gazetesi, Güler’in kulüp tarihine geçişini manşetine taşıdı.

Yayın: 15.03.2024 - 19:29

72 kez okundu

Arda Güler, Real Madrid tarihine geçti

Real Madrid formasını giyen genç yetenek Arda Güler, İspanya’da büyük bir yankı uyandırdı. 19 yaşındaki futbolcu, İspanyol devinin formasıyla attığı ilk golle adından söz ettirdi. Marca gazetesi, “Arda Güler, Real Madrid’de gol atan 416. oyuncu oldu.” başlığıyla milli oyuncuyu manşetine taşıdı.

Arda Güler, Real Madrid formasıyla Celta Vigo karşılaşmasında attığı golle kulüp tarihinde adını 416. gol atan futbolcu olarak yazdırdı.

Marca gazetesi, bugünkü sayısında Real Madrid’de gol atan oyuncuları kapağına taşıdı ve Arda Güler’e de geniş yer verdi.

Daha önce takımda gol atan isimler arasına katılmasının ardından, “Arda Güler, Real Madrid tarihinde gol atan 416. futbolcu oldu.” ifadeleri kullanıldı.

Uzun bir sakatlık dönemi geçiren Arda Güler, iyileşip sahalara döndükten sonra Real Madrid forması altında 6 maçta görev yaptı ve son maçında bir gol kaydetti.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap