Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz. Veri politikamız ile ilgili aklınıza takılan tüm soruları iletişim formu üzerinden bizlere sorabilirsiniz.
Gündemi yakala, kullanıcıların ve yazarların haberlerini takip et!
Son Dakika
Yemek Tarifleri
Diğer
Gazeteler
Bölgelere Göre
İnteraktif
Bağlantılar
Siyasiler
Bizi Takip Edin
Yayın: 21.10.2024 - 08:05
Güncelleme: 21.10.2024 - 02:02
2246 kez okundu
Etkinlik kapsamında kurulan stantları tek tek gezen Tatar, vatandaşlarla sohbet ederek onlarla bir araya geldi.
Festivalin açılışında yaptığı konuşmada, arıcılık sektörünün ülkemizde bir gelenek ve kültür olarak sürdüğünü vurgulayan Cumhurbaşkanı Tatar, üreticilerin her zaman devlet desteğiyle güçlendirildiğini belirtti. Tatar, yerel üretimin artırılmasının ve dışa bağımlılığın azaltılmasının önemine dikkat çekti ve bu doğrultuda her türlü projenin desteklenmesi gerektiğini ifade etti.
Bal üretiminin ekonomiye sağladığı katkının yanı sıra, çevrenin bitki örtüsünün zenginleşmesine de büyük fayda sağladığını belirten Cumhurbaşkanı, arıcılık sektörüne katkıda bulunan herkese teşekkür etti. Tatar, konuşmasını “Ekonomik bağımsızlık ve özgürlük, üretimden geçer” sözleriyle sonlandırdı.
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap
Henüz bildirimin bulunmuyor.