Ayşegül Zaim’in son single’ı sosyal medyada rekor kırdı

Kıbrıs’ın tanınmış sanatçılarından Ayşegül Zaim, “Bırakma Beni” isimli son single parçasıyla sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı. Şarkının düzenlemesi Celil Yavuz tarafından yapılırken, klip İstanbul’da Sinem Kadirhan direktörlüğünde çekildi.

Yayın: 22.05.2024 - 22:49

161 kez okundu

Ayşegül Zaim’in son single’ı sosyal medyada rekor kırdı

Kıbrıs’ın tanınmış ve başarılı sanatçılarından Ayşegül Zaim, son single parçasıyla sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı. Sözü ve müziği kendisine ait olan “Bırakma Beni” isimli şarkı, İstanbul’un ünlü aranjörlerinden Celil Yavuz tarafından düzenlendi.

İstanbul’da Çekilen Klip Büyüledi

Ayşegül Zaim, “Bırakma Beni” şarkısının klip çekimini İstanbul’da, Sinem Kadirhan direktörlüğünde MC KADİRHAN stüdyolarında gerçekleştirdi. Başarılı yönetmen İlker Özlü ve ekibiyle çalışan Zaim, klipteki performansıyla büyük beğeni topladı.

Sanatçı, daha önce “Türkü Gözlüm” ve “Göç Eylesem” isimli şarkılarıyla viral olmayı başarmıştı. “Bırakma Beni” ile de müzik listelerinde iddialı bir konumda yer alacağı şimdiden görülüyor. Ayşegül Zaim, müzik kariyerinde emin adımlarla ilerlerken, şu anda üç yeni şarkısını daha tamamlamış durumda.

Dinleyicilerin Gönlünde Taht Kurdu

BRTK kurumunda yapımcılığını üstlendiği “Şarkı Söylemek Lazım” programıyla da dinleyicilerin gönlünde taht kuran Ayşegül Zaim, klip çalışmalarını tamamladıktan sonra diğer çalışmalarını da dinleyicileriyle buluşturmayı planlıyor. Sanatçının bu yeni projeleri de büyük bir merakla bekleniyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap