Başbakan Üstel’den Ramazan Bayramı mesajı… “Birlik ve beraberlik içinde çalışarak, KKTC’yi daha güzel bir geleceğe taşıyacağımıza inanıyorum”

Başbakan Ünal Üstel, KKTC'nin daha güzel bir geleceğe ilerleyeceğine olan inancını vurgulayarak bir mesaj yayınladı. Üstel, Ramazan Bayramı'nı kutlayarak birlik ve beraberlik duygularının yoğun yaşandığı bu özel günün mutluluğunu paylaştı.

Yayın: 09.04.2024 - 10:22

40 kez okundu

Başbakan Üstel’den Ramazan Bayramı mesajı… “Birlik ve beraberlik içinde çalışarak, KKTC’yi daha güzel bir geleceğe taşıyacağımıza inanıyorum”

Üstel, Ramazan ayı boyunca manevi bir arınma yaşandığını ve bu süreçte birbirlerine olan sevgi ve saygıyı pekiştirdiklerini belirtti. Ayrıca, ihtiyaç sahibi kardeşlere yardım etmenin de verdiği hazzı vurguladı.

KKTC Hükümeti olarak Ramazan ayının gerektirdiği etkinlikleri organize ederken ülkeye hizmet etmenin huzurunu derinden hissettiklerini dile getiren Üstel, ekonominin kalkınması için siyasi istikrar ve güven ortamının önemine değindi.

Üstel, Türkiye Cumhuriyeti ile olan ilişkilerin güçlenmesi ve Türk dünyasıyla ilişkilerin geliştirilmesi yönünde önemli adımlar attıklarını belirtti. Ayrıca, gençlerin yetişmesi, tarım ve turizm gibi sektörlerin geliştirilmesi için çalışmalar yürüttüklerini vurguladı.

Son olarak, KKTC’nin uluslararası alandaki tanınırlığını artırmaya yönelik çabalarının devam ettiğini ve bu doğrultuda önemli adımlar attıklarını söyledi. Üstel, birlik ve beraberlik içinde çalışarak KKTC’nin daha iyi bir geleceğe ilerleyeceğine olan inancını tekrar vurgulayarak mesajını tamamladı.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap