Başbakan’ın eşi Zerrin Üstel Güzelyurt’taki narenciye fabrikalarını ziyaret etti, kadın çalışanların gününü kutladı

Başbakan Ünal Üstel'in eşi Zerrin Üstel, Güzelyurt'taki Cypfruvex, Kıbrıs Narenciye Üreticileri Narenciye Paketleme Tesisi, Dilekler Ticaret, Portex Ltd. ve Kalyoncu portakal fabrikalarını "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" vesilesiyle ziyaret etti ve çalışan kadınların bu özel gününü kutladı.

Yayın: 08.03.2024 - 22:32

50 kez okundu

Başbakan’ın eşi Zerrin Üstel Güzelyurt’taki narenciye fabrikalarını ziyaret etti, kadın çalışanların gününü kutladı

Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Zerrin Üstel’e ziyaretlerde Başbakanlık Özel Kalem Müdürü İlgen Bağcıer, Ulusal Birlik Partisi Güzelyurt İlçe Başkanı Mutlu Atasayan, Ulusal Birlik Partisi Güzelyurt İlçe Kadın Kolları Başkanı Göken Denker Tanaydın, Ulusal Birlik Partisi Lefke İlçe Kadın Kolları Başkanı Pelin Vural ve Ulusal Birlik Partisi Lefke ve Güzelyurt ilçeleri Kadın Kolları üyeleri eşlik etti.

Zerrin Üstel, ziyaretlerde çalışan kadınlarla sohbet etti ve onların sorunlarını dinledi.

Üstel, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nde çalışan kadınlarla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Emekçi kadınlarımız bizim için son derece önemli ve değerlidir. Kadınlarımız, iş hayatında ve sosyal yaşamda haklarını savunmak için mücadele vermektedirler” dedi.

Kadının doğasında mücadele olduğunu vurgulayan Üstel, “Kadınlar, ürettikçe ve çalıştıkça var olmaktadır. Tarihin her döneminde kadınlar mücadele etmişlerdir ve şimdi daha görünür, daha güçlü ve etkili bir konumdadırlar” diye konuştu.

Ayrıca, her toplumda cinsiyet eşitsizliği ve ayrımcılığın hala devam ettiğine dikkat çeken Zerrin Üstel, “Kadınların karşılaştığı engeller hala mevcut ve dolayısıyla kadınların mücadelesi de sona ermemiştir. Ancak inanıyorum ki bir gün doğal haklarımız için dahi mücadele etmemiz gerekmeyecek bir dünyada yaşayacağız” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap