Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Arıklı, Bahçeli’deki yolun Bakanlık ve Belediye iş birliğinde tadil edileceğini söyledi

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, Esentepe-Çatalköy beldesinde Bahçeli sakinlerinin talebi üzerine yapılacak yol bakım ve onarımı için Çatalköy-Esentepe Belediyesi ile ortak çalışma kararı alındığını açıkladı.

Yayın: 21.01.2024 - 14:30

74 kez okundu

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Arıklı, Bahçeli’deki yolun Bakanlık ve Belediye iş birliğinde tadil edileceğini söyledi

Bakan Arıklı, Belediye Başkanı Ceyhun Kırok’un daveti üzerine bölgedeki bakım-onarım taleplerini inceledi.

Ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Bahçeli sakinlerinin isteği üzerine belirlenen 3,5 km’lik yolun bakım ve onarımının Çatalköy-Esentepe Belediyesi ile Bakanlık iş birliğiyle gerçekleştirileceğini belirten Arıklı, ekibin pazartesi günü keşif çalışmalarına başlayacağını ifade etti. Arıklı ayrıca, parti rozetine bakılmaksızın yardım talep eden veya iş birliği öneren tüm belediyelere destek verdiklerini vurguladı.

Bakan Arıklı, Belediye Başkanı Ceyhun Kırok’un göreve geldiği süre içinde başarılı icraatlar gerçekleştirdiğini belirterek, Bahçeli köyünün su deposu ve kanserojenli madde içeren boru hatlarının değişimi gibi önemli çalışmalara değindi. Ayrıca, yerel yönetimlerle iş birliği yapma niyetlerini dile getirdi.

Çatalköy-Esentepe Belediye Başkanı Ceyhun Kırok ise bir yıllık görev süresinde belediyenin sorunlarını çözdüklerini ve maaş ödemelerini düzenli olarak gerçekleştirdiklerini ifade ederek, Bahçeli köyüne yönelik yapılan yatırımlara ve sorunların çözümüne vurgu yaptı. Kırok, belediyenin artık yatırım yapabilen bir konuma geldiğini belirtti ve gelecekte de benzer projelere devam edeceklerini ifade etti.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap