Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz. Veri politikamız ile ilgili aklınıza takılan tüm soruları iletişim formu üzerinden bizlere sorabilirsiniz.
Gündemi yakala, kullanıcıların ve yazarların haberlerini takip et!
Son Dakika
Yemek Tarifleri
Diğer
Gazeteler
Bölgelere Göre
İnteraktif
Bağlantılar
Siyasiler
Bizi Takip Edin
Yayın: 01.12.2023 - 18:25
Güncelleme: 01.12.2023 - 18:36
306 kez okundu
Büyükelçi Feyzioğlu, yurt odalarını inceledikten sonra öğrencilerle yurt kafeteryasında bir araya gelerek sohbet etti. Açıklamalarda bulunan Feyzioğlu, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın KKTC’deki öğrencilere özel bir hassasiyeti olduğunu ve yurt sorununun çözümünün ön planda olduğunu belirtti.
Feyzioğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda yeni bir modelle yurt sorununu çözmeye çalıştıklarını ifade etti. Yurt kompleksinin Türkiye Cumhuriyeti’nin öz kaynaklarıyla kiralandığını belirten Feyzioğlu, 802 kişi kapasiteli yurdun açılışıyla birlikte yurt kapasitesinin arttığını ve Lefkoşa ve Girne’de de benzer projeleri hayata geçireceklerini açıkladı.
Büyükelçi Feyzioğlu, yurt projesinin hayata geçmesinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın liderliğini ve Türkiye Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın büyük desteğini vurguladı. Ayrıca, iş insanı Ali Kamacıoğlu’na da teşekkür eden Feyzioğlu, öğrencilerin sorunlarını çözmek adına her türlü çabayı gösterdiklerini belirtti. Açılışın ardından yurdun hayırlı olması temennisinde bulunan Büyükelçi Feyzioğlu, emeği geçenlere teşekkür etti.
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap
Henüz bildirimin bulunmuyor.