Çavuş, yağışlardan zarar gören Kuzucuk’ta üreticiler ve bölge halkıyla bir araya geldi

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hüseyin Çavuş, Kuzucuk köyünde meydana gelen yağışlardan kaynaklanan zararları incelemek ve köylülerle bir araya gelmek amacıyla bölgeye ziyaret gerçekleştirdi.

Yayın: 04.02.2024 - 08:14

85 kez okundu

Çavuş, yağışlardan zarar gören Kuzucuk’ta üreticiler ve bölge halkıyla bir araya geldi

Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre, Çavuş, köylülerle yaptığı görüşmede, “Doğal afetlerin önlenmesi için gerçekleştirdiğimiz çalışmalara rağmen, bazı bölgelerde yaşanan aşırı yağışlar ve dolu felakete neden oldu” şeklinde konuştu.

Çavuş, özellikle belirli köylerde meydana gelen hasarın oldukça büyük olduğuna dikkat çekerek, can kaybının olmamasının teselli verici olduğunu ifade etti.

Tarımsal üretim kaybı yaşayan köylere destek olmak amacıyla ilgili dairelerin yetkilileriyle birlikte ziyaretler gerçekleştirmeye çabaladıklarını belirten Çavuş, bölgede durum değerlendirmesi yaparak vatandaşların yaşadıkları sorunlara çözüm üretme gayretinde olduklarını vurguladı.

Hüseyin Çavuş, mağdur olan üreticilere, yaşanan mağduriyetin hızla giderilmesi için bakanlığın ilgili birimlerine başvurmaları gerektiğini belirterek, Kuzucuk ve zarar gören diğer bölge köylerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap