CIOFF Kuzey Kıbrıs, üye festivallere belgelerini takdim etti

Uluslararası Dünya Halk Dansları ve Geleneksel Sanatlar Organizasyon Birliği (CIOFF), Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde düzenlenen festivallere tanıma belgelerini takdim etti.

Yayın: 25.01.2024 - 13:40

112 kez okundu

CIOFF Kuzey Kıbrıs, üye festivallere belgelerini takdim etti

İskele Belediyesi’nin genel merkezi olarak faaliyet gösteren CIOFF Kuzey Kıbrıs, belge takdim törenini dün İskele AKM’de gerçekleştirdi, konuyla ilgili olarak İskele Belediyesi bir yazılı açıklama yaptı.

Törende, İskele Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, Uluslararası FOGEM Summer Joy Çocuk Halk Dansları Festivali, Uluslararası Mehmetçik Büyükkonuk Belediyesi Golden Grape Halk Dansları Festivali, Uluslararası Tatlısu Belediyesi Halk Dansları Festivali ve MEB Uluslararası 23 Nisan Çocuk Halk Dansları Festivali yetkilileri hazır bulundu.

Törende, İskele Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Yönetmeni ve aynı zamanda CIOFF Kuzey Kıbrıs Başkanı olan Özlem Kadirağa, 2004 yılında CIOFF üyeliği kazanan ve 2013 yılından itibaren CIOFF Festivali olarak kabul edilen İskele Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’na belgesini, eğitmen ve aynı zamanda İskele Belediyesi İdari Sorumlusu olan Gülgün Dargın’a takdim etti.

CIOFF Kuzey Kıbrıs Başkanı Özlem Kadirağa, törene katılan Mehmetçik Büyükkonuk Belediye Başkanı Fatma Çimen Tuğlu’ya, geçen yıl Yunanistan’ın Corfu Adası’nda düzenlenen CIOFF Akdeniz Ülkeleri Halk Dansları Festivali’nin logo çalışmalarına katkı sağladığı için takdir ödülünü de verdi.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap