Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a kitap takdimi… Tatar: “Engelli bireylerin spora ve sosyal yaşama katılımı önemlidir”

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Yrd. Doç. Dr. Hasan Bekiroğulları'nın "Ortopedik ve İşitme Engelli Bireylerin Sportif Etkinliklere Katılım Motivasyonlarının İncelenmesi" adlı kitabının yazarını ağırladı.

Yayın: 05.02.2024 - 22:33

154 kez okundu

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a kitap takdimi… Tatar: “Engelli bireylerin spora ve sosyal yaşama katılımı önemlidir”

Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, kabulde Yrd. Doç. Dr. Hasan Bekiroğulları, Cumhurbaşkanı Tatar’a kitabını sunarak detaylı bilgi verdi.

Cumhurbaşkanı Tatar, engelli bireylerin özel bir topluluk olduğuna vurgu yaparak, sosyal yaşama ve spor etkinliklerine katılımlarının önemine dikkat çekti. Ayrıca, alanında uzman kişiler tarafından hazırlanan kitap için Yrd. Doç. Dr. Hasan Bekiroğulları’nı ve emeği geçenleri tebrik etti.

Yrd. Doç. Dr. Hasan Bekiroğulları, kabulde yaptığı konuşmada, ortopedik ve işitme engelli bireylerin spor etkinliklerine katılımlarını teşvik etmek ve karşılaştıkları zorluklara çözüm önerileri sunmak amacıyla hazırlanan kitabın, Kıbrıs’ta bir ilk olduğunu ve uluslararası iki dergide yayınlandığını belirtti.

Kabulde ayrıca, Engelliler Spor Federasyonu Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Engelliler Komitesi Başkanı Ahmet Akdeniz de hazır bulundu.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap