Cumhurbaşkanı Tatar, Bülent Ecevit Anadolu Lisesi öğrencilerini kabul etti

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle Bülent Ecevit Anadolu Lisesi (BEAL) öğrencilerini ağırladı.

Yayın: 17.05.2024 - 13:26

478 kez okundu

Cumhurbaşkanı Tatar, Bülent Ecevit Anadolu Lisesi öğrencilerini kabul etti

Cumhurbaşkanlığından gelen açıklamaya göre, Tatar, KKTC’deki gençlerin ülke sevgisiyle yetişmelerinin önemine vurgu yaparak, “Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda gençlerimizin duyarlı ve bayrak sevgisiyle büyüdüklerini görmek sevindirici” ifadelerini kullandı.

Okul yöneticileri ve öğretmenlerine teşekkür eden Tatar, akademik başarının yanı sıra sosyal etkinlikler, milli değerler, kültür ve sanatın da gençler için önemli olduğunu belirtti.

“Bu değerlerin bilinciyle, gençlerimizin bu ülkeye sahip çıkacağına yürekten inanıyorum” diyen Cumhurbaşkanı, gençlerin başarılarının ülkenin geleceği açısından hayati önem taşıdığına dikkat çekti ve tüm gençlerin 19 Mayıs Bayramı’nı kutladı.

BEAL Müdürü Yusuf İnanıroğlu da, Cumhurbaşkanı Tatar’ın onları kabul etmesinden dolayı teşekkürlerini ileterek, “Ulu Önder Atatürk’ün bizlere emanet ettiği gençlerle özgürlük meşalesini sonsuza kadar taşıyacağız” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap