Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz. Veri politikamız ile ilgili aklınıza takılan tüm soruları iletişim formu üzerinden bizlere sorabilirsiniz.
Gündemi yakala, kullanıcıların ve yazarların haberlerini takip et!
Son Dakika
Yemek Tarifleri
Diğer
Gazeteler
Bölgelere Göre
İnteraktif
Bağlantılar
Siyasiler
Bizi Takip Edin
Yayın: 15.12.2023 - 22:47
Güncelleme: 15.12.2023 - 22:30
193 kez okundu
Kabulde, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar, Cumhurbaşkanlığı Sivil Toplum Örgütleri Koordinatörü Latif Akça ve Cumhurbaşkanı Özel Danışmanı Gökhan Güler de hazır bulundu.
Cumhurbaşkanı Tatar, konuşmasında Türk Dünyası’ndan gelen kadınları Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Türk Devletleri arasında yakınlaşmanın arttığını ve birçok alanda ortak çalışmaların başladığını vurgulayan Cumhurbaşkanı Tatar, Türk Devletleri’nin birlikte daha güçlü olacağına dikkat çekti. “Asırlardır bizi ayırdılar ancak dilimizi, dinimizi ve kültürümüzü koruduk. Kadınlarımızın yakınlaşma ve işbirliği için adım atılması sürecini hızlandıracağına inanıyorum” dedi.
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar, Türk devletlerindeki kadınların giderek güçlendiklerini ve hak ettikleri saygıyı gördüklerinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Kabulde konuşan diğer katılımcılar da Türk Devletleri’nin birbirine yaklaşmasının önemine vurgu yaparak, “Biz biriz, birlikteyiz ve aynı milletin evlatlarıyız” şeklinde ifadeler kullandılar.
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap
Henüz bildirimin bulunmuyor.