Cumhurbaşkanı Tatar’dan Şampiyon Meleklerin ailelerine moral ve destek

İstanbul'dan Adıyaman'a aktarmalı bir uçuşla yolculuk yapan Şampiyon Meleklerin aileleri ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti heyeti, bugün öğleden sonra saat 19.30 civarında Adıyaman'a ulaştı.

Yayın: 11.06.2024 - 21:13

60 kez okundu

Cumhurbaşkanı Tatar’dan Şampiyon Meleklerin ailelerine moral ve destek

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, heyetin Adıyaman’a varışıyla eş zamanlı olarak, internet üzerinden canlı bağlantıyla Şampiyon Meleklerin ailelerine seslendi.

“Takdire şayan bir mücadele veriyorsunuz.”

Adıyaman Dedeman Otel Konferans Salonu’nda ailelere hitap eden Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, “Sizinle bir arada olmayı çok isterdim. Ancak kalbim ve dualarımız sizinle. Verdiğiniz mücadele son derece önemli” şeklinde konuştu.

Başbakan Ünal Üstel ve devlet yetkilileri Adıyaman’dayken, Cumhurbaşkanı Tatar, kendi olarak ülkesinde kalması gerektiğini belirtti ve ailelere moral ve destek mesajları iletti.

Cumhurbaşkanı Tatar, yaşanan acının büyüklüğünü vurgulayarak, bu acının asla hafiflemeyeceğini ve unutulmayacağını ifade etti. Ayrıca mahkemenin adil bir şekilde sonuçlanması temennisinde bulundu.

“Sizin gayretleriniz takdire şayan. Bu mücadele, Türkiye’nin her yerinde örnek teşkil ediyor” diyen Cumhurbaşkanı Tatar, mahkemeden adil bir karar çıkacağına olan inancını dile getirdi.

“Bu acı hepimizin, yalnız değilsiniz.”

Cumhurbaşkanı Tatar, “Bu zor zamanlarda yanınızda olduğumuzu hissedin. Adaletin yerini bulması için birlikte hareket ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yarınki mahkemenin olumlu sonuçlanmasını umarak, Cumhurbaşkanı Tatar, “Kalbim ve halkım sizinle. Tüm Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti sizinle beraber” dedi.

  • Karakaya

Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkanı Ruşen Yücesoylu Karakaya da, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın desteklerini her adımda hissetmelerinin önemine vurgu yaptı.

“Yine buradayız, mücadelemize devam edeceğiz” diyen Karakaya, birlikte mücadele etmenin önemini vurguladı.

Karakaya, “Kıbrıslıların dayanıklılığını ve mücadele azmini herkese göstereceğiz. Sizin desteğiniz bizim için büyük bir güç kaynağı. Kamu görevlilerine yönelik başlatılan soruşturma önemli bir adım. Ara kararların lehimize olacağına dair güvenimiz tam. Sizlerin desteği için minnettarız” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap