DAÜ Rektörlüğü, Şampiyon Melekleri andı

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Rektörlüğü, 6 Şubat depremi ve Şampiyon Meleklerin ölüm yıl dönümü dolayısıyla duygu dolu bir anma mesajı yayımladı.

Yayın: 05.02.2024 - 18:57

224 kez okundu

DAÜ Rektörlüğü, Şampiyon Melekleri andı

Şampiyon Meleklerin trajik kaybının paylaşıldığı bu duygusal mesajda, yaşamlarını yitirenler sevgi ve özlemle anıldı.

Mesajda şu ifadelere yer verildi: “Adıyaman İsias Otel’de spor müsabakalarına katılmak üzere bulunan, her biri birbirinden değerli, akıllı, çalışkan, zeki, saygılı ve ülkemizin geleceği olan çocuklarımız ile onları yetiştiren öğretmenlerinin ve ailelerinin bulunduğu 39 kişilik kafileden 35 canımızı kaybetmemizin üzerinden bir yıl geçti. Şampiyon Meleklerimizin acısını hala ilk günkü gibi derinden hissediyoruz. Ailelerin adalet arayışında, Doğu Akdeniz Üniversitesi olarak her daim yanlarında olduğumuzu ve Meleklerimizin isimlerini yaşatmak adına her zaman destek sunmaya hazır olduğumuzu ifade etmek isteriz.”

Adaletin bir an önce sağlanması, suç işleyen tüm faillerin “olası kast” ile yargılanarak hak ettikleri cezayı almaları temennisinde bulunulan mesajda, DAÜ’nün uzman kadrosunun her konuda yardıma hazır olduğu ve ailelere destek olmaktan mutluluk duyacakları belirtildi.

Mesajda, Şampiyon Melekler başta olmak üzere 6 Şubat depreminde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır dileme duyguları ifade edildi.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap