DAÜ’deki İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi tamamlandı

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sürekli Eğitim Merkezi (DAÜ-SEM) bünyesinde düzenlenen Genel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi başarıyla tamamlandı.

Yayın: 03.01.2025 - 18:13

3792 kez okundu

DAÜ’deki İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi tamamlandı

Üniversite tarafından yapılan açıklamaya göre, eğitimler, DAÜ İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Eğitim Kurumu uzmanları tarafından, Çalışma Dairesi’nin İSG izni ve ilgili mevzuatlarına uygun şekilde hazırlandı. Eğitimler teorik ve pratik uygulamaları kapsayarak, katılımcılara kapsamlı bir öğrenme deneyimi sundu.

200 Saatlik Eğitim Sonrası Sertifikalar Teslim Edildi

Yaklaşık dört ay süren ve toplamda 200 saatlik derslerden oluşan eğitimleri tamamlayan katılımcılar, düzenlenen bir törenle sertifikalarını aldı. Eğitim sürecini tamamlayanlar, daha sonra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından organize edilen Genel İş Sağlığı ve Güvenliği Sınavı’na katılma hakkı kazandı.

Yeni Eğitim Programları Planlanıyor

DAÜ İSG Eğitim Kurumu, önümüzdeki yıl da benzer eğitimler düzenlemeyi planladığını açıkladı. Eğitimler arasında “İş Yeri Zorunlu İş Sağlığı ve Güvenliği,” “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği” ve “İnşaat İş Sağlığı ve Güvenliği” gibi farklı uzmanlık alanlarına yönelik programlar yer alacak.

DAÜ, iş sağlığı ve güvenliği konusundaki eğitimlerle sektördeki bilgi ve uygulama standartlarını artırmayı hedefliyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap