Dörtyol kavşağında salon araç ile vinç çarpıştı: 2 kişi yaralandı

Dörtyol kavşağında bu sabah saatlerinde meydana gelen kazada, bir salon aracın bir vinç aracıyla çarpışması sonucunda salon aracın sürücüsü Beril Yaren Alkaşi ve araçta yolcu olarak bulunan Gönül Memiş yaralandı.

Yayın: 09.12.2023 - 15:49

99 kez okundu

Dörtyol kavşağında salon araç ile vinç çarpıştı: 2 kişi yaralandı

Polisin verdiği bilgiye göre, kaza, sabah saat 08.35’te Dörtyol kontrollü yol kavşağında gerçekleşti. Dörtyol kavşağında kuzeyden güneye seyreden Beril Yaren Alkaşi’nin yönetimindeki ZUC 405 plakalı salon aracı, Dörtyol’a gitmek üzere kavşağa geldiğinde öncelik hakkı tanımadan Gazimağusa-Lefkoşa ana yoluna girmesi sonucunda, aynı anda soldan Lefkoşa istikametine seyreden Mahmut Ayçiçek’in yönetimindeki PE 059 plakalı vinç aracıyla çarpıştı.

Kaza sonucu yaralanan salon aracının sürücüsü Beril Yaren Alkaşi ve araçta bulunan Gönül Memiş, Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Beril Yaren Alkaşi tedbir amaçlı acil serviste müşahede altına alınırken, Gönül Memiş ise göğüs kafesindeki kırık nedeniyle Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap