Ekonomi ve Enerji Bakanı Amcaoğlu, İstanbul Ekonomi Zirvesi’nde konuştu

Ekonomi ve Enerji Bakanı Olgun Amcaoğlu, İstanbul Ekonomi Zirvesi'nin 7. yılında "Sürdürülebilir Yaşam ve Akıllı Şehirler" temasıyla düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, enerjinin önemini vurgulayarak sürdürülebilirliğin hayatın olmazsa olmazı olduğunu belirtti.

Yayın: 09.12.2023 - 14:31

120 kez okundu

Ekonomi ve Enerji Bakanı Amcaoğlu, İstanbul Ekonomi Zirvesi’nde konuştu

İstanbul Ekonomi Zirvesi İcra Kurulu Başkanı Abdullah Değer ise gelecek yıllarda zirvenin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde düzenlenebileceğini belirtti.

İki günlük program, Çırağan Sarayı’nda düzenlenecek panellerin ardından İstanbul Altın Değerler Ödül Töreni ve Gala Yemeği ile sona erecek.

Koluman Otomotiv’in ana sponsorluğunda gerçekleşen etkinlik, dünya genelinden iş insanları, akademisyenler, bürokratlar ve politikacıları bir araya getirerek ekonomik koşullar ışığında iklim değişikliğine uyum, sürdürülebilir kalkınma, dijital dönüşüm ve geleceğe ilişkin birçok konuyu tartıştı.

Zirve kapsamında bugün Türkiye’nin ve Avrupa’nın iş ilişkilerinden savunma sanayisinin geleceğine, dijital dönüşümden sürdürülebilirlik stratejilerine kadar geniş bir yelpazede konular ele alınacak.

Etkinliğin sonunda gerçekleştirilecek İstanbul Altın Değerler Ödül Töreni ve Gala Yemeği kapsamında 13 kurum ve kişi, çeşitli alanlardaki katkılarından dolayı ödüllendirilecek. Ayrıca, ünlü tasarımcıların son trendlerini sergilediği 100. yıl defilesi ve canlı müzik performansları etkinliği zenginleştirecek. Bu özel etkinlik, kültür, moda ve sanatı bir araya getiren zirvenin öne çıkan unsurlarından biri olacak.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap