Erdoğan’dan Çağlayan Adliyesindeki saldırıya ilişkin açıklama

Türkiye'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çağlayan Adliyesi'nde meydana gelen saldırıyla ilgili olarak, "Türkiye, tüm terör örgütleriyle ve destekçileriyle kararlılıkla mücadele ederek hiçbir ayrım yapmadan devam edecektir." şeklinde açıklamada bulundu.

Yayın: 06.02.2024 - 16:32

101 kez okundu

Erdoğan’dan Çağlayan Adliyesindeki saldırıya ilişkin açıklama

Erdoğan, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Yunus Emre Kongre Merkezi’nde düzenlenen Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni’ne katıldı.

Buradaki konuşmasında, Çağlayan Adliyesi’ndeki terör saldırısı nedeniyle adalet camiasına ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek başlayan Erdoğan, “hain saldırıyı zamanında müdahale ile bertaraf eden” güvenlik güçlerini tebrik etti.

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

“Kadın ve erkek iki terörist, görevli polislerimiz tarafından etkisiz hale getirilmeden önce alçak emellerine ulaşamadılar. Türkiye, tüm terör örgütleriyle ve destekçileriyle kararlılıkla mücadelesini sürdürecektir. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bir tanesi Hakka yürüdüğü için Allah’tan rahmet diliyorum. Kahraman polislerimizin her birini tek tek selamlıyorum.”

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap